Bine ați venit la Gala Green Report, ediția a 4-a
Meniul Galei Green Report vă invită într-o călătorie gastronomică, inspirată de călătoria unui râu care izvorăște din inima munților și se avântă spre îmbrățișarea mării. Fiecare etapă a acestui parcurs dezvăluie arome distincte, texturi surprinzătoare și ingrediente alese cu grijă, care reflectă esența regiunilor traversate.
De la prospețimea pură a izvoarelor carpatine până la bogăția savuroasă a apelor sărate, fiecare preparat celebrează armonia naturii și simbolizează apa – elixirul vieții.
MENIU by Chef Foa, Flavours
Unt umami românesc
Unt compus cu usturoi negru confiat și jumări, servit cu pâine cu maia
VARIANTA VEGETARIANĂ: Unt cu usturoi negru confiat, servit cu pâine cu maia
Pajiște
Pulpă de prepeliță cu terină de praz, piure de nap porcesc și reducție de Fetească Neagră
VARIANTA VEGETARIANĂ: Ciupercă King Oyster cu terină de praz, piure de nap porcesc și reducție de Fetească Neagră
Delta
Șalău sălbatic din Delta Dunării în stil Wellington cu spumă de sarmuzac și sos de kale
VARIANTA VEGETARIANĂ: Wellington de legume cu spumă de sarmuzac și sos de kale
Marea
Perlă de panna cotta cu rozmarin și inserție de caramel cu sare de mare, glazurată cu ciocolată albă. Nisip din mălai prăjit și nuci, cu ierburi uscate și miere. Val de bezea cu spumă de lămâie și busuioc.
Băuturi
- LOUIS LATOUR - Grand Ardeche Chardonnay
- LOUIS LATOUR - Bourgogne Pinot Noir "Domaine de Valmoissine"
- CHAMPAGNE Prince Laurent brut
- Apa plata/Apa minerala
- Suc de portocale
- Cafea
Welcome to Green Report Gala, 4th edition
MENU by Chef Foa, Flavours
The Green Report Gala menu invites you on a gastronomic journey inspired by the path of a river that springs from the heart of the mountains and flows toward the embrace of the sea. Each stage of this journey unveils distinctive flavors, surprising textures, and carefully selected ingredients that reflect the essence of the regions it traverses.
From the pure freshness of Carpathian springs to the savory richness of saltwater depths, each dish celebrates the harmony of nature and symbolizes water—the elixir of life
Romanian umami butter
Confit black garlic & cracklings compound butter with sourdough bread
VEGETARIAN CHOICE: Confit black garlic butter with sourdough bread
Prairie
Quail leg with leek terrine, sunroot puree, and feteasca neagra reduction
VEGETARIAN CHOICE: King oyster mushroom with leek terrine, sunroot puree, and feteasca neagra reduction
Delta
Wild Danube Delta pike perch Wellington with sarmuzac foam & kale sauce
VEGETARIAN CHOICE: Vegetable Wellington with sarmuzac foam & kale sauce
Sea
Peal of rosemary panna cotta with a sea salt caramel insertion coated in a white chocolate glaze. Sand of Toasted corn flour & walnuts with dried herbs & honey. Wave meringue with a lemon & basil seafoam.
the drinks
- LOUIS LATOUR - Grand Ardeche Chardonnay
- LOUIS LATOUR - Bourgogne Pinot Noir "Domaine de Valmoissine"
- CHAMPAGNE Prince Laurent brut
- Still/Sparkling mineral water
- Orange juice
- Coffee
sponsor principal

sponsori gold






sponsori silver

sponsori bronze







PARTENERi







PARTENERI media











